Så lyckas du med skidshoppen i fjällen

För att din skidshop ska gå med vinst är fysisk exponering a och o. Om du skräddarsyr den och verkligen tänker till kan du få en större tillströmning av kunder. Det finns flera olika produkter som är användbara i en butik för att öka exponeringen.

Om du planerar att öppna en shop på en skidresort är det många saker att tänka på för att få kunder. Du behöver tänka på hur du inreder butiken på bästa sätt men även hur du marknadsför butiken. Att ha olika displayprodukter i shoppen kan vara mycket effektivt. Gå in på https://www.displayexperten.se/ om du vill köpa olika typer av butiksinredning. De är proffs, så om du behöver hjälp kan du alltid rådfråga dem.

Locka in kunderna med ett tilltalande skyltfönster

Idag är det svårt att synas som företag. Därför ska du inreda din butik på ett inbjudande sätt som tilltalar kunderna. Du kan få hjälp med att skräddarsy din butiksexponering om du önskar. Det kan vara bra i tider då konkurrensen om synlighet är hårdare än någonsin. Att inreda skyltfönstret på ett attraktivt sätt är en viktig del för att kunderna ska lockas in i butiken. Just nu råder det tuffa tider men om du är beredd att kavla upp ärmarna och göra det som krävs är sannolikheten att du ska lyckas större.

Satsa på fysisk exponering i butiken

Det finns flera tillvägagångssätt som du kan använda för att marknadsföra shoppen på. När det kommer till fysisk exponering finns det ett alternativ som är bättre än andra. Det är klassisk exponering med olika fysiska produkter. Exponeringsbehovet är alltid beroende av bransch och företag. Men att satsa på exponering i butiken är ett smart sätt att verkligen öka synligheten för vissa produkter. Produkter som du kan sälja i shoppen är skidkläder, goggles, handskar, buffar, skidor, stavar och hjälmar.

Tips på produkter du kan använda i butiken:

  • Skyltar
  • Produktställ
  • Trädisplayer
  • Wellpappdisplay
  • Gatupratare

Ta inspiration av andra butiker i fjällen

Ett tips är att ta inspiration av andra som har lyckats med sin satsning i fjällen. Precis som turisterna lägger lite extra pengar på mathantverk kan de vara lika villiga att handla i en skidshop. Du måste bara locka dem till dig. Fjällen är ofta fullt av turister vissa tider av året. När din verksamhet är etablerad kommer affärerna förmodligen att rulla på.